TILLBAKA

 

 

 

Kommande aktiviteter:

WIS resa till Småland.
Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson
kommer till Tidaholms Idrottshistoriska.
Limpar, Hysén m.fl. lirare kommer till Skara.
Förre förbundskaptenen i fotboll Tommy Söderberg kommer till Skara.
Läs mer här.

                                                                                                                                                                                                              


Måndagen den 8 april avhölls säsongens sista idrottscafé tillsammans med Kenneth Löfgren, som  återkom med ett timslångt bildspel från höga berg världen runt. Han har deltagit i expedition Denali –på liv  och död. Han tog oss med på en spännande resa till toppen på ett av världens mest krävande berg att bestiga.

Vill du hålla dig informerad så besök vår hemsida. Meddela Din e-mail till: info@skaraihs.se så är Du med på utsändningslistan.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tommy Söderberg kommer till Skara i höst

 

Han är en Sveriges mest populära idrottsprofiler. Till hösten kommer han som gäst till Skara Idrottshistoriska Sällskap. 

Det handlar om den förre förbundskaptenen i fotboll, Tommy Söderberg. Tack vare ekonomiskt bistånd från Skara IF och Karl-Erik Johanssons donation har vi lyckats engagera Tommy. Benny Ternemar, som är en god vän till Tommy, har också spelat en viktig roll i det här sammanhanget.

 Tommy Söderberg var under 1990-talet förbundskapten för U21-landsdlaget och tog senare över efter Tommy Svensson som förbundskapten för A-landslaget. Han ledde laget till EM-slutspelet år 2000. Tillsammans med Lasse Lagerbäck ledde duon landslaget till VM 2002 och EM 2004.

 För mig personligen är Tommy en drömgäst. Han är en oerhört engagerande föredragshållare. Jag är tacksam för att SI nu ställer upp för att få Tommy till Skara. 

Datum är ännu inte spikat för Tommys besök men han kommer alltså att vara en av våra gäster under kommande höst.

 Apropå gäster så hade vi måndags besök av äventyraren Kennet Löfgren som på ett fängslande och fascinerande sätt berättade och visade bilder från när han nådde toppen av Nordamerikas högsta bergstopp Denali (6190,5 meter över havet). En klättring på liv och död.

 PS: För den som ännu inte har betalat sin medlemsavgift är det hög tid nu. Vi är beroende av medlemmarnas avgifter för att kunna driva vår verksamhet vidare. Ni får också gärna skaffa en ny medlem. DS.

 Hälsningar

 Lennart Persson

Ordförande

 

TILLBAKA